Woerden 650: Doorgeefvideo met Mark van Leeuwe

Het is weer tijd voor een nieuwe Woerden 650 doorgeefvideo! Dit keer praat Mark van Leeuwen (coördinator Openingsfeest Woerden 650) jullie bij over wat er op zaterdag 12 maart 2022 allemaal te beleven is.

Voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma georganiseerd door Stadshart Woerden en KUVO. Gedurende de dag is er heel veel te beleven. De Woerdense binnenstad is in historische zones verdeeld. Elke zone vertelt een stukje van Het Verhaal van Woerden. Ook zijn de Woerdense markten aanwezig met een proeverij aan lokale lekkernijen. Samen laten we zien dat we trots zijn op onze stad en hangen we de feestelijke vlaggen uit. Burgemeester Molkenboer hijst samen met betrokken inwoners van de dorpen Harmelen, Kamerik en Zegveld de eigen dorpsvlag en de feestelijke Woerden 650 vlag. Precieze tijden zijn terug te vinden op onze website.

In de middag (rond 15.30 uur) opent burgemeester Victor Molkenboer officieel het feestjaar vanaf een grote Romeinse wachttoren op het Kerkplein. Daarna volgt muziek, vertier en veel gezelligheid tot in de late uurtjes bij de lokale horeca. Wij hebben er onwijs veel zin in. Jullie ook?!

De video is gemaakt door Onno Schmitz en wordt mede mogelijk gemaakt door Angela Koot: Onderwijs & Organisatie Advies. De video maakt onderdeel uit van de reeks Woerden 650 doorgeefvideo’s.